Bedrijven in 't Gooi

Voor actuele Covid informatie in het 't Gooi kunt u hier terecht.  / Wilt u uw actuele nieuws vandaag hier plaatsen. Mail ons dan door hier te klikken.  / Momenteel bij Omnitex te koop een SEIKO horloge voor maar € 54,95. OP=OP / voor € 75,00 per jaar kunt u uw advertentie hier plaatsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Door hier op website te klikken gaat u naar de site van Voethulp te Eemnes

 
 

Welkom bij Pedicurepraktijk Voethulp

gevestigd in Eemnes 

 

De professionele Provoet Pedicure

 

Voethulp is een pedicurepraktijk in Eemnes. Of het nu gaat om verzorging van de voet, 'achterstallig onderhoud', een medisch pedicure of nagelreparaties, bij Voethulp kunt u terecht voor al uw voetverzorging.
Klantvriendelijkheid, professionaliteit en een hygiënische behandeling staan op de eerste plaats.

 

Medisch pedicure Eemnes.

 

De praktijk in Eemnes is gelijkvloers, rolstoelvriendelijk en voorzien van een mindervalidetoilet. Hierdoor wordt een pedicure in Eemnes voor iedereen mogelijk!

 

De praktijk bovendien goed bereikbaar per auto en met ruime parkeerplekken kunt u uw auto altijd makkelijk parkeren.

 

Pedicure Voethulp is opgericht door Berlinda Fennis, medisch pedicure en geriatrisch voetzorgverlener. Ik ben als pedicure breed opgeleid en naast de reguliere voetverzorging ben ik gespecialiseerd in medische pedicure. Al mijn behandelingen voer ik uit in de praktijk in Eemnes.

 

Behandelingen

 

U kunt bij mij terecht voor verschillende vormen van voetverzorging:

  • Medisch pedicure voor patiënten met diabetes of reuma,
  • Pedicure voor patiënten met kanker,
  • Voetaandoeningen (o.a. eelt, kloven of likdoorn),
  • Antidruktechnieken en ortheses
  • Wratbehandeling
  • Nagelaandoeningen (nagelreparatie, ingegroeide nagels)
  • Voetreflextie
  • Medical Taping
  • Sportvoeten

 

Als medisch pedicure werk ik veel met patiënten die door een ziekte een paar maal per jaar naar een medisch pedicure dienen te gaan. Heeft u diabetes of reuma? Dan is een bezoek aan de medisch pedicure aan te raden. Zelfs als u geen voetklachten heeft.

 

U kunt ook bij mij terecht als u géén voetklachten heeft: het voorkomen van voetproblemen is een van de belangrijkste taken van een medisch pedicure.

 

Naast het behandelen - en voorkomen - van voetklachten, geef ik ook advies over de verzorging van uw voeten. Hierbij mag u denken aan de reguliere voetverzorging, maar ook aan tips voor de schoenen- en sokkenkeuze.

 

Heeft u een vraag over een behandeling? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen via info@voethulp.nl of door middel van het contactformulier. Voor een overzicht van de tarieven, klikt u hier.

 

Kwaliteit

 

Een behandeling van Voethulp verzekert u van kwaliteit. Alle behandelingen in de praktijk worden uitgevoerd volgens specifieke richtlijnen. Bovendien wordt er voldaan aan alle protocollen van het voetverzorgingsbedrijf.

 

Voethulp is aangesloten bij Provoet, de grootste landelijke brancheorganisatie voor pedicures in Nederland. Ik sta geregistreerd bij Provoet onder lidnummer 31439.

 

Daarnaast sta ik ook ingeschreven in het kwaliteitsregister Procert (KRP). Het KRP zet zich in voor het inzichtelijk maken van de kwaliteit in de pedicurebranche. Een registratie krijg je niet zomaar: alle ingeschreven pedicurepraktijken moeten beschikken over de benodigde dimploma's en verplichte bijscholing.

 

Adres:
Voethulp
Raadhuislaan 80
3755 WT Eemnes
info@voethulp.nl

Telf: 06-24838048